Lezing "Menopauze" (Leen Steyaert) op 18/09/2018 om 19u

Kasteel Borghof organiseert op regelmatige basis interessante lezingen. Hou de website in de gaten om zeker niets te missen!

Kijk niet machteloos toe, kom in actie!

Het aantal vrouwen in de menopauze maakt de grootste bevolkingsgroep uit, wereldwijd. De kans is groot dat jij ook tot die bevolkingsgroep behoort, of er binnenkort toe zult behoren. De tijd is echter voorbij dat de overgang gelijkstond met ‘oud worden’ of ‘klachten en kwalen’. Vrouwen van nu willen tot op hoge leeftijd jeugdig en actief blijven. Maar kan dat ook? Alles hangt af van hoe je de menopauze aanpakt.

Menopauze-experte Leen Steyaert ontwikkelde speciaal voor alle vrouwen een praktische menopauzegids. Wacht niet tot je in de overgang komt om deze gids te volgen, want hoe beter je op jonge leeftijd voor jezelf zorgt, hoe makkelijker en waardevoller je menopauze zal zijn. Maar welke je gezondheidsklachten ook zijn, met dit actieplan kom je zeker stralend door de menopauze en word of blijf je vitaal en gezond, ook na je vijfenveertigste!

Inschrijven?
Gelieve je inschrijving te bevestigen door het bedrag van €30 te storten op rekeningnummer BE40 7350 3010 6663 op naam van Kasteel Borghof, mededeling: ‘Lezing Leen Steyaert’, met vermelding van je naam en voornaam.

Klik hier voor alle info (PDF)

Het kasteel

Het kasteeldomein Borghof gaat terug tot in de tijd van Napoleon. Ene meneer Julliot uit zijn gevolg heeft het omstreeks 1820 gebouwd. Eind 2007 komt het domein in handen van De Gregorio & Partners, die een grondige restauratie doorvoert. Vooreerst van het verwaarloosde park en de hoogstamboomgaard, vervolgens van de boerderijgebouwen, waar het architectenbureau in juni 2011 haar intrek neemt. En uiteindelijk het kasteel dat ingericht werd als privéwoonst, met B&B, een fitness- en een wellnessgedeelte.

Lees meer over Kasteel Borghof

Bed & Breakfast

Kasteel Borghof is de vierde B&B van Vlaanderen met 5 sterren! Stijlvol, maar erg huiselijk, met een zorgeloze all-in formule.
De gasten betalen slechts één vaste prijs. De frigo in de keuken is gevuld met lekkers en is vrij te gebruiken, … net zoals thuis.

Lees meer over de B&B

Suites

De B&B bestaat uit 3 ruime suites, elk voorzien van een badkamer, een apart toilet en alle nodige comfort. Het gelijkvloers, met keuken, eetkamer en salon met bibliotheek, alsook de kelderverdieping met fitnessruimte staan ter beschikking van de gasten.

Suite 1

60m²

Suite 2

56m²

Suite 3

69m²

Wellness

In onze privé-wellness hebben wij enkel het goede van al onze persoonlijke wellness-ervaringen verwerkt. Ook hier passen we een all-in formule toe.
Je kunt de wellness afzonderlijk boeken. Gasten van de B&B krijgen 25% korting op het tarief van de wellnessruimte.
Verder bieden we ook diverse wellnessbehandelingen aan.

Lees meer over de wellnessruimte Bekijk de wellnessbehandelingen

Heb je vragen? Wil je reserveren?
Neem contact op