Lezing "Menopauze" (Leen Steyaert)

Op 18/09/2018 om 19u was Leen Steyaert te gast op Kasteel Borghof voor een lezing over “Menopauze”. Klik hier voor het verslag
Aan alle aanwezigen een welgemeende dankjewel voor het gezellige samenzijn. Het was een geslaagde avond!

Kon je er niet bij zijn of heb je zin in meer?
Kasteel Borghof organiseert op regelmatige basis interessante lezingen. Hou de website in de gaten om zeker niets te missen!

Het kasteel

Het kasteeldomein Borghof gaat terug tot in de tijd van Napoleon. Ene meneer Julliot uit zijn gevolg heeft het omstreeks 1820 gebouwd. Eind 2007 komt het domein in handen van De Gregorio & Partners, die een grondige restauratie doorvoert. Vooreerst van het verwaarloosde park en de hoogstamboomgaard, vervolgens van de boerderijgebouwen, waar het architectenbureau in juni 2011 haar intrek neemt. En uiteindelijk het kasteel dat ingericht werd als privéwoonst, met B&B, een fitness- en een wellnessgedeelte.

Lees meer over Kasteel Borghof

Bed & Breakfast

Kasteel Borghof is de vierde B&B van Vlaanderen met 5 sterren! Stijlvol, maar erg huiselijk, met een zorgeloze all-in formule.
De gasten betalen slechts één vaste prijs. De frigo in de keuken is gevuld met lekkers en is vrij te gebruiken, … net zoals thuis.

Lees meer over de B&B

Suites

De B&B bestaat uit 3 ruime suites, elk voorzien van een badkamer, een apart toilet en alle nodige comfort. Het gelijkvloers, met keuken, eetkamer en salon met bibliotheek, alsook de kelderverdieping met fitnessruimte staan ter beschikking van de gasten.

Suite 1

60m²

Suite 2

56m²

Suite 3

69m²

Wellness

In onze privé-wellness hebben wij enkel het goede van al onze persoonlijke wellness-ervaringen verwerkt. Ook hier passen we een all-in formule toe.
Je kunt de wellness afzonderlijk boeken. Gasten van de B&B krijgen 25% korting op het tarief van de wellnessruimte.
Verder bieden we ook diverse wellnessbehandelingen aan.

Lees meer over de wellnessruimte Bekijk de wellnessbehandelingen
Heb je vragen? Wil je reserveren?
Neem contact op