Lezing “Menopauze” (Leen Steyaert)

Op 18/09/2018 om 19u was Leen Steyaert te gast op Kasteel Borghof voor een lezing over “Menopauze”. Hieronder vind je een kort verslag.
Aan alle aanwezigen een welgemeende dankjewel voor het gezellige samenzijn. Het was een geslaagde avond!

 

Enkele foto’s


 

Een deelnemer vertelt…


Beste,

Afgelopen dinsdag heb ik de lezing bijgewoond van Leen Steyaert.
Wat een ontvangst, daar kunnen velen nog van leren!
Ik wil jullie feliciteren met jullie prachtig domein, de TOP ingerichte suites & welness… één woord; SUBLIEM!! alsook de rondleiding van een lieve dame.

Het buffet was HÉÉRLIJK alsook de uitgekozen prachtwijn!

Doe zo verder!

Tot gauw!

 

Over de lezing


Het aantal vrouwen in de menopauze maakt de grootste bevolkingsgroep uit, wereldwijd. De kans is groot dat jij ook tot die bevolkingsgroep behoort, of er binnenkort toe zult behoren. De tijd is echter voorbij dat de overgang gelijkstond met ‘oud worden’ of ‘klachten en kwalen’. Vrouwen van nu willen tot op hoge leeftijd jeugdig en actief blijven. Maar kan dat ook? Alles hangt af van hoe je de menopauze aanpakt.

Menopauze-experte Leen Steyaert ontwikkelde speciaal voor alle vrouwen een praktische menopauzegids. Wacht niet tot je in de overgang komt om deze gids te volgen, want hoe beter je op jonge leeftijd voor jezelf zorgt, hoe makkelijker en waardevoller je menopauze zal zijn. Maar welke je gezondheidsklachten ook zijn, met dit actieplan kom je zeker stralend door de menopauze en word of blijf je vitaal en gezond, ook na je vijfenveertigste!

Klik hier voor alle info (PDF)